Akü
PXC 18V 2,0Ah
Ürün nr.:4511395EAN - Barkod: 4006825610369
einhell-accessory-battery-4511395-productimage-001
einhell-accessory-battery-4511395-info_graphic_battery-001
einhell-accessory-battery-4511395-productimage-001
einhell-accessory-battery-4511395-info_graphic_battery-001
Akü

PXC 18V 2,0Ah

Ürün nr.: 4511395 EAN - Barkod: 4006825610369
  • Tüm Power X-Change şarj edilebilir cihazlarla kullanılabilirlik
  • Ev ve bahçede kablosuz özgürlük ve kullanım çeşitliliği
  • ABS proses kontrollü akü yönetim sistemi
  • ABS sayesinde en yüksek performans, güvenlik, çalışma süresi ve kullanım ömrü
  • Yüksek kaliteli Li-Ion hücreler sayesinde düşük kendi kendine deşarj
  • 3 seviyeli LED durum göstergesi ile şarj seviyesi kontrolü
  • Kauçuk kaplı gövde sayesinde yüksek darbe koruması ve iyi kavrama
  • Akünün kolay çıkarılması için ergonomik tutamak
  • Toz ve paslanmaya karşı korumalı gövde
  • 36 Volt güç gerektiren uygulamalarda TWIN-PACK kullanımı
Daha fazla bilgi için
Daha az bilgi için
einhell-accessory-battery-4511395-productimage-001
Ürün Açıklaması

Einhell 18V 2.0 Ah Power X-Change, Einhell'in çok amaçlı ve tamamen değiştirilebilir Power X-Change şarj edilebilir akü sisteminin bir üyesidir. Power X-Change şarj edilebilir aküler, tüm bahçe ve atölye ürün ailesinden her akülü cihaz ile uyumlu olarak kullanılabilir. Kullanıcıya sağladığı avantajlar şunlardır: Tüm aletler için tek bir şarj edilebilir akü ve tek bir şarj cihazı yalnızca satın alma maliyetlerinden tasarruf etmekle kalmaz, çok amaçlı kullanım sayesinde çevrenin korunmasına da yardımcı olur ve hem ev ve hem bahçe uygulamalarında kullanım çeşitliliği sağlar. Ayrıca her bir alet için farklı şarj edilebilir akülere ve şarj cihazlarına sahip olmanın getirdiği dağınıklığı ve karışıklığı da ortadan kaldırır. 18 V 2.0 Ah Power X-Change, Power X-Change ailesinin temel şarj edilebilir akülerinden biridir ve 36 Volt uygulamalarda TWIN-PACK kullanımına da uygundur. ABS proses kontrollü aktif akü yönetim sistemi, mikroişlemci desteğiyle akü parametrelerini sürekli olarak izler. Bu sayede maksimum güvenlik, optimum alet performansı, uzun çalışma süresi ve yüksek kullanım ömrü sağlanır. Anlık şarj durumu 3 seviyeli LED durum göstergesi ile takip edilebilir. Gövde toza, paslanmaya ve mekanik hasara karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Akü gövdesi, darbelere karşı dayanıklılık sağlamak amacıyla kauçuk kaplamalıdır. Ergonomik tutamak sayesinde akü, cihazlardan kolayca çıkarılabilir.

Daha fazla bilgi için
Daha az bilgi için

Teknik özellikler

Akü kapasitesi
2 Ah
Akü voltajı
18 V
Güç
450 W
Teslimat kapsamındaki akü sayısı
1 pcs
Ürün ağırlığı
0.4 Kg
Uyumluluk

Uyumluluk

Power X-Change serisindeki her akü, sistem ailesindeki herhangi bir alet ve şarj cihazı ile esnek bir şekilde birleştirilebilir.

Maksimum-ak-gc

Maksimum akü gücü

Yüksek kaliteli Li-ion akü, sabit ve yüksek güç sağlamak için genellikle akülerde meydana gelen hafıza etkisine ve kendi kendine deşarja karşı direnç

En-iyi-performans

En iyi performans

Maksimum güvenlik, optimum performans ve maksimum çalışma süresi için mikroişlemcili akü yönetim sistemi.

Salam-d-gvde

Sağlam dış gövde

Girintili tutma yeri ve kauçuk kaplamaya sahip muhafaza toza, korozyona ve mekanik etkilere karşı dayanıklıdır ve yüksek darbe koruması sunar.

Einhell-uzatlm-servis

Einhell uzatılmış servis

Aküler ve cihazlar, servis sürelerini uzatmak için doğrudan Einhell'e kaydedilebilir. Ve servis ekibimiz onarımlar, yedek parçalar ve diğer sorularla ilgili sorunlar için her zaman hazır olacaktır.

Twin-Pack-Teknolojisi

Twin-Pack Teknolojisi

18V veya 36V? Neden ikisi birden olmasın? T win-Pack Teknolojisi ile tek bir akü tipi her iki voltaj sınıfı için de yeterlidir. Bazı çim biçme makinelerinde, çit budayıcılarında veya kırıcı delici çekiçlerde olduğu gibi daha fazla güç isteyen uygulamalarda iki adet 18V aküyü birleştirerek 36V'luk

Uygun aksesuarlar için PXC 18V 2,0Ah

einhell-accessory-pxc-battery-accessory-4514155-productimage-001
Akü duvar askısıPXC Akü Sabitleme AparatıÜrün nr.: 4514155
einhell-accessory-pxc-battery-accessory-4140151-productimage-001
Akü koruyucuPXC Battery ProtectorÜrün nr.: 4140151
Einhell müşteri hizmetlerine doğrudan ulaşılabilir. Ürün bilgisi, yedek parça ve onarım ile ilgili taleplerinizle ilgileniyoruz.Satın almadan önce, satın alma sırasında ve sonrasında ürününüzle ilgili tüm sorularınız için size destek oluyoruz.

Musteri degerlendirmeleri

Einhell - "Doğrulanmış Satın Alma" durumları dışında - yayınlanan incelemelerin ürünleri fiilen kullanmış veya satın almış tüketicilerden geldiğini garanti etmez.