PROFESSIONAL  Akülü Kılıç Testere
TP-AP 18/32 Li BL - Solo
Ürün nr.:4326295EAN - Barkod: 4006825684438
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-productimage-001
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-accessory-001
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-pxc_circle-001
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-key_feature_image-001
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-example_usage-001
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-detail_image-001
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-detail_image-002
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-detail_image-003
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-detail_image-004
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-detail_image-005
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-detail_image-006
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-detail_image-007
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-pxc_matrix-001
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-productimage-001
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-accessory-001
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-pxc_circle-001
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-key_feature_image-001
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-example_usage-001
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-detail_image-001
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-detail_image-002
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-detail_image-003
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-detail_image-004
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-detail_image-005
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-detail_image-006
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-detail_image-007
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-pxc_matrix-001
PROFESSIONAL Akülü Kılıç Testere

TP-AP 18/32 Li BL - Solo

Ürün nr.: 4326295 EAN - Barkod: 4006825684438
  • Power X-Change ailesinin bir üyesidir ve 1 adet 18 Volt akü ile çalışır.
  • Kömürsüz motor – daha fazla güç ve daha uzun kullanım süresi
  • Kömürsüz motor, üyelik sonrası 10 yıl garanti kapsamındadır
  • Maksimum hız için ayarlanabilir hız kontrolü
  • Önceden ayarlanabilir hız kontrolü
  • Hızlı kesimler için değiştirilebilir pandül hareketi
  • Çalışma alanında optimum aydınlatma için LED aydınlatma
  • İskele ve merdivenlerde geçici depolama için askı aparatı
  • Aletsiz ayarlanabilir dayama tabanı
  • Testere bıçağı, rahat bir şekilde çalışmak için 180° döndürülebilir
  • Hızlı kullanım için aletsiz bıçak değişimi
  • Titreşim önleme fonksiyonu sayesinde düşük titreşimli çalışma
  • Güvenli ve konforlu bir çalışma için yumuşak kavrama yüzeyleri
  • Teslimata dahil ahşap için 1 adet testere bıçağı
  • Teslimata dahil metal için 1 adet testere bıçağı
  • Akü ve şarj cihazı teslimata dahil değildir (ayrı olarak temin edilebilir).
Daha fazla bilgi için
Daha az bilgi için
einhell-professional-cordless-all-purpose-saw-4326295-productimage-001
Ürün Açıklaması

Einhell Profesyonel TP-AP 18/32 Li-Solo Power X-Change Akülü Kılıç Testere, en zor kesimlerde bile kullanılabilen çok yönlü bir testeredir. Einhell Power X-Change ailesinin bir üyesi olarak seriye ait herhangi bir akü ve şarj cihazı ile uyumlu şekilde kullanılabilir. Cihaz Einhell Kömürsüz motor ile çalışır. Kömürsüz motor, geleneksel kömürsüz motorlara kıyasla daha fazla güç ve daha uzun çalışma süresi sağlar. Üyelik sonrası, kömürsüz motor 10 yıl garanti kapsamına girmektedir. 32 mm ileri-geri hareket mesafesi ve 3.000 dev/dak maksimum rölanti hızı ile hızlı ve hassas kesimler için maksimum performans sunar. Akülü Kılıç Testere, ahşapta 30 cm'ye ve çelikte 2 cm'ye kadar kesme kapasitesi ile birçok malzemede kolay kullanım sağlar. Akülü Kılıç Testerenin hızı; 6 kademeli ayarlanabilir hız kontrolü aracılığıyla, önceden ayarlanabilir ve ardından başlatma düğmesi aracılığıyla, hassas bir şekilde kontrol edilebilir. Aşırı yük koruması motoru aşırı ısınmaya karşı korur. Testere bıçaklarının aletsiz değiştirilmesi zaman tasarrufu ve maksimum konfor sağlar. Ayrıca testere bıçağı 180° döndürülebilir ve dayama plakası aletsiz ayarlanıp çıkarılabilir, bu da zor konumlarda bile esnek çalışma imkanı sunar. Değiştirilebilir pandül hareketi, her zaman hızlı kesim imkanı sunar. Güvenli ve rahat kullanım imkanı sağlayan yumuşak kavramalı yüzeyi ve titreşim önleme fonksiyonu ile donatılmıştır. Pratik askı aparatı; iskele ve merdivenlerde geçici depolama imkanı sağlarken, entegre LED aydınlatma; çalışma alanının optimum şekilde aydınlatılmasına yardımcı olur. Einhell Profesyonel TP-AP 18/32 Li-Solo Power X-Change Akülü Kılıç Testere, 1 adet ahşap ve 1 adet metal kesen testere bıçağı ile birlikte teslim edilir. Akü ve şarj cihazı ayrı olarak temin edilebilir.

Daha fazla bilgi için
Daha az bilgi için

Teknik özellikler

Kaldırma yüksekliği
32 mm
Kesme derinliği ahşap
300 mm
Kesme derinliği çelik
20 mm
Motor gerilimi
18 V
Motor tipi
Kömürsüz motor
Rölanti hızı maks.
3000 min^-1
Teslimat kapsamındaki akü sayısı
0 pcs
Teslimat kapsamındaki testere bıçağı sayısı
1 pcs
Teslimata dahil olan şarj cihazı sayısı
0 pcs
Testere bıçağı desteği maks.
1.7 mm
Testere bıçağı desteği min.
0.8 mm
Testere bıçağı tutucu tipi
Üniversal
Ürün ağırlığı
3.42 Kg

Hız seçimi

Ayarlanabilir hız kontrolü

Profesyonel Akülü Kılıç Testerenin hızı, 6 kademeli ayarlanabilir hız kontrolü sayesinde farklı malzemelerde (örneğin ahşap, metal veya plastik) ve uygulamalarda kullanılabilecek şekilde ayarlanabilir. Hız, seçilen ayarda başlatma düğmesi aracılığıyla hassas bir şekilde kontrol edilebilir olması sayesinde, kontrollü ve temiz kesimler elde edilir.

Einhell TP-AP 18/32 Li BL-Solo Akülü Kılıç Testerenin ergonomik tutma kolunda bulunan ayarlanabilir hız kontrolünün yakın çekimi.
Görselde, Einhell TP-AP 18/32 Li BL-Solo Akülü Kılıç Testerenin, titreşim önleme fonksiyonu gösterilmektedir.

Titreşim önleme fonksiyonu

Akülü Kılıç testere, konforlu bir çalışma için titreşim önleme fonksiyonu ile donatılmıştır.

Metal bir çerçeve, Einhell TP-AP 18/32 Li BL-Solo Akülü Kılıç Testereye entegre askı aparatı sayesinde güvenli bir şekilde asılır.

Askı aparatı

İskele ve merdivenlerde geçici depolama imkânı sağlayan askı aparatı, her iki tarafa da takılabilir.

Einhell TP-AP 18/32 Li BL-Solo Akülü Kılıç Testere, kullanım sırasında açık olan LED aydınlatması sayesinde optimum görüş sağlar.

LED aydınlatma

Parlak ve yüksek kaliteli LED aydınlatma, çalışma alanını optimum şekilde aydınlatarak, hassas çalışma imkanı sağlar.

Einhell TP-AP 18/32 Li BL-Solo Akülü Kılıç Testerenin dayama plakası tek elle ayarlanabilmektedir.

Dayama plakası

Akülü Kılıç Testereye entegre dayama plakasının; aletsiz ayarlanabilir özellikte olması, testere bıçağının optimum şekilde kullanılmasını sağlar.

TP-AP 18/32 Li BL-Solo Akülü Kılıç Testere biri ahşap diğeri metal için iki adet testere bıçağı ile teslim edilir.

Testere bıçağı teslimata dahil

Einhell Profesyonel TP-AP 18/32 Li BL-Solo Akülü Kılıç Testere iki adet testere bıçağı ile birlikte gelir: 1 adet ahşap için ve 1 adet metal için. Bu sayede farklı malzemelerde kullanım imkanı sağlar. Testere bıçakları aletsiz ayarlanabilir ve 180° döndürülebilir.

TP-AP 18/32 Li BL-Solo Akülü Kılıç Testerenin kömürsüz motorunun, çapraz kesiti

Einhell Kömürsüz Motor

Kömürsüz motor maksimum performans, çalışma süresi ve servis ömrü sağlar. Kömürsüz motor aşınmaya maruz kalmaz bu nedenle bakım gerektirmez. Üyelik sonrası, kömürsüz motor 10 yıl garanti kapsamına girmektedir.

Akülü kılıç testereAkülü kılıç testere – çok amaçlı

Power X-Change ailesinden Einhell Profesyonel TP-AP 18/32 Li BL-Solo Akülü Kılıç Testere, 32 mm strok mesafesi ve 3.000 dev/dak hızıyla yüksek performans sunar. Ahşapta 300 mm kesme derinliği sağlar.

Grafik: Tam şarj ile maksimum kesme kapasitesi, Ø 35 mm kereste için, 1 x 2,0 Ah - 221 adet., 1 x 2,5 Ah - 276 adet., 1 x 3,0 Ah - 331 adet., 1 x 4,0 Ah - 441 adet., 1 x 5,2 Ah - 573 adet., 1 x 6,0 Ah - 661 adet., 1 x 8,0 Ah - 881 adet.
Grafik: Tam şarj ile maksimum kesme kapasitesi, Ø 35 mm kereste için, 1 x 2,0 Ah - 221 adet., 1 x 2,5 Ah - 276 adet., 1 x 3,0 Ah - 331 adet., 1 x 4,0 Ah - 441 adet., 1 x 5,2 Ah - 573 adet., 1 x 6,0 Ah - 661 adet., 1 x 8,0 Ah - 881 adet.
Einhell müşteri hizmetlerine doğrudan ulaşılabilir. Ürün bilgisi, yedek parça ve onarım ile ilgili taleplerinizle ilgileniyoruz.Satın almadan önce, satın alma sırasında ve sonrasında ürününüzle ilgili tüm sorularınız için size destek oluyoruz.

Musteri degerlendirmeleri

Einhell - "Doğrulanmış Satın Alma" durumları dışında - yayınlanan incelemelerin ürünleri fiilen kullanmış veya satın almış tüketicilerden geldiğini garanti etmez.