PXC Başlangıç Kiti
2x 4,0Ah & Twincharger Kit 1
Ürün nr.:4512112EAN - Barkod: 4006825655766
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512112-productimage-001
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512112-info_graphic_battery-001
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512112-detail_image-001
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512112-productimage-001
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512112-info_graphic_battery-001
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512112-detail_image-001
PXC Başlangıç Kiti

2x 4,0Ah & Twincharger Kit 1

Ürün nr.: 4512112 EAN - Barkod: 4006825655766
  • Tüm Power X-Change şarj edilebilir cihazlarla kullanılabilirlik
  • Akü özellikleri:
  • Optimum akü izleme için akü yönetim sistemi (ABS)
  • ABS sayesinde en yüksek performans, güvenlik, çalışma süresi ve kullanım ömrü.
  • Düşük deşarj olma özelliği ve ve uzun süreli güç
  • 3 seviyeli LED durum göstergesi ile gösterilen mevcut şarj seviyesi
  • Kauçuk kaplı gövde sayesinde yüksek darbe koruması ve iyi kavrama
  • Toz ve paslanmaya karşı korumalı gövde
  • Akünün kolay çıkarılması için ergonomik tutamak
  • 36 Volt uygulamalarda TWIN-PACK kullanımı için uygundur
  • Power X-Twincharger 3 A'nın özellikleri:
  • 2 adet 18 Volt akünün aynı anda şarj edilmesi
  • Hızlı şarj teknolojisi sayesinde kısa şarj süreleri
  • Optimum şarj için sürekli akü durumu izleme
  • Yenileme modu ile derin deşarj olmuş akülerin yeniden etkinleştirilmesi
  • Akıllı şarj yönetim sistemi ile maksimum güvenlik
  • 6 seviyeli LED durum göstergesi ile anlık bilgiler
  • Kullanıcı dostu entegre duvar asma halkası
Daha fazla bilgi için
Daha az bilgi için
einhell-accessory-pxc-starter-kit-4512112-productimage-001
Ürün Açıklaması

Einhell 18V 2x 4.0 Ah Twincharger Kit ev ve atölyenizdeki Power X-Change serisini oluşturmak veya genişletmek için ideal bir başlangıç ürünüdür. İki adet 18V 4.0 Ah Power X-Change şarj edilebilir aküden ve yüksek hızlı akü şarj cihazından oluşan başlangıç kiti Einhell'in çok fonksiyonlu ve birbiriyle uyumlu Power X-Change şarj edilebilir akü sisteminin üyesidir. Power X-Change şarj edilebilir aküler, çok amaçlı olarak bahçe ve atölye alanındaki tüm kablosuz cihazlarına güç ve dayanıklılık sağlamak için kulanılabilir. Kullanıcıların avantajları şunlardır: Tüm cihazlar için tek bir şarj edilebilir akü ve bir şarj cihazı ile, yalnızca satın alma sırasında önemli maliyetlerden tasarruf etmekle kalmaz, çevreyi korur ve kullanım çeşitliliği sunar. Her cihaz için çok çeşitli akü ve şarj cihazı kullanımı ile oluşacak dağınıklık ve karışıklığı da engeller. Yüksek güç, uzun ve sürekli çalışma süresi ve 36 Volt (2x 18 Volt) cihazlarla birlikte kullanım için 2 adet akü temin edilir. Yüksek kaliteli şarj edilebilir akü, akülerde olması beklenen voltaj düşüşü ve deşarja direnerek kesintisiz yüksek güç sunar. 18 V 4.0 Ah PXC PLUS Power X-Change ailesinden bir şarj edilebilir aküdür ve 36 Volt uygulamalarda TWIN-PACK kullanımına uygundur. ABS proses kontrollü aktif akü yönetim sisteminde akü parametrelerini sürekli olarak takip eden bir mikroişlemci bulunmaktadır. Sistem böylece maksimum güvenlik, optimum araç performansı, maksimum çalışma süresi ve maksimum hizmet ömrü sağlamaktadır. Anlık şarj seviyesi 3 seviyeli LED durum göstergesi üzerinden kontrol edilebilir. Gövde yapısı; toza, korozyona ve mekanik etkilere dirençli olacak şekilde tasarlanmıştır. Kauçuk kaplama aküye darbelere karşı koruma ve iyi bir kavrama sunmaktadır. Akünün her araçtan kolayca çıkartılabilmesini sağlayan bir ergonomik tutamak bulunmaktadır. İki akünün aynı anda şarj edilmesi size alandan tasarruf etme ve ihtiyacınız olduğu anda hemen ve her an kullanıma hazır olma ve özellikle 2x 18 Volt cihazlarda sürekli çalışma imkanı sunar. Duvara kolayca asmak için entegre asma halkaları vardır. Yüksek hızlı şarj teknolojisi ile şarj süreleri kısalır ve akünün akıllı şarj yönetimi sistemi tarafından sürekli olarak takip edilmesiyle optimum şarj ve maksimum güvenlik sağlar. Derin deşarj olmuş aküleri yeniden aktive etmek için bir yenileme modu bulunur. Anlık tüm bilgiler 6 seviyeli LED durum göstergesi tarafından sunulur.

Daha fazla bilgi için
Daha az bilgi için

Teknik özellikler

Teslimat kapsamındaki akü sayısı
2 pcs
Teslimata dahil olan şarj cihazı sayısı
1 pcs
Uyumluluk

Uyumluluk

Power X-Change serisindeki her akü, sistem ailesindeki herhangi bir alet ve şarj cihazı ile esnek bir şekilde birleştirilebilir.

Maksimum-ak-gc

Maksimum akü gücü

Yüksek kaliteli Li-ion akü, sabit ve yüksek güç sağlamak için genellikle akülerde meydana gelen hafıza etkisine ve kendi kendine deşarja karşı direnç

En-iyi-performans

En iyi performans

Maksimum güvenlik, optimum performans ve maksimum çalışma süresi için mikroişlemcili akü yönetim sistemi.

Salam-d-gvde

Sağlam dış gövde

Girintili tutma yeri ve kauçuk kaplamaya sahip muhafaza toza, korozyona ve mekanik etkilere karşı dayanıklıdır ve yüksek darbe koruması sunar.

Einhell-uzatlm-servis

Einhell uzatılmış servis

Aküler ve cihazlar, servis sürelerini uzatmak için doğrudan Einhell'e kaydedilebilir. Ve servis ekibimiz onarımlar, yedek parçalar ve diğer sorularla ilgili sorunlar için her zaman hazır olacaktır.

Twin-Pack-Teknolojisi

Twin-Pack Teknolojisi

18V veya 36V? Neden ikisi birden olmasın? T win-Pack Teknolojisi ile tek bir akü tipi her iki voltaj sınıfı için de yeterlidir. Bazı çim biçme makinelerinde, çit budayıcılarında veya kırıcı delici çekiçlerde olduğu gibi daha fazla güç isteyen uygulamalarda iki adet 18V aküyü birleştirerek 36V'luk

Uygun aksesuarlar için 2x 4,0Ah & Twincharger Kit 1

einhell-accessory-pxc-battery-accessory-4514155-productimage-001
Akü duvar askısıPXC Akü Sabitleme AparatıÜrün nr.: 4514155
einhell-accessory-pxc-battery-accessory-4140151-productimage-001
Akü koruyucuPXC Battery ProtectorÜrün nr.: 4140151
Einhell müşteri hizmetlerine doğrudan ulaşılabilir. Ürün bilgisi, yedek parça ve onarım ile ilgili taleplerinizle ilgileniyoruz.Satın almadan önce, satın alma sırasında ve sonrasında ürününüzle ilgili tüm sorularınız için size destek oluyoruz.

Musteri degerlendirmeleri

Einhell - "Doğrulanmış Satın Alma" durumları dışında - yayınlanan incelemelerin ürünleri fiilen kullanmış veya satın almış tüketicilerden geldiğini garanti etmez.